• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Леди > 05/10 > Презентовано проект Закону про систему надання екстреної медичної допомоги

Презентовано проект Закону про систему надання екстреної медичної допомоги

24.05.2010 13:37 Здоров'я

altУ Міністерстві охорони здоров'я презентували проект Закону України "Про загальнодержавну систему надання екстреної медичної допомоги".

Як повідомляє прес-служба МОЗ, Міністр охорони здоров'я Зиновій Митник зазначив, що цей проект закону на сьогоднішній день вже напрацьований, погоджений з усіма відомствами, центральним апаратом і всіма обласними державними адміністраціями.

Наказом Міністерства був затверджений норматив надання екстреної медичної допомоги в межах 10-хвилинної транспортної доступності в містах та 20-хвилинної транспортної доступності у сільській місцевості з урахуванням чисельності і щільності проживання населення, стану транспортних магістралей, інтенсивності руху транспорту.

Також наказом затверджено: Положення про єдину систему надання екстреної медичної допомоги; Положення про відділення невідкладної медичної допомоги лікарні; Правила виклику бригад швидкої медичної допомоги; Порядок госпіталізації пацієнтів бригадами швидкої медичної допомоги в лікувально-профілактичні установи, Порядок дій медичного персоналу шв0идкої медичної допомоги під час ліквідації медичних наслідків надзвичайних ситуацій.

Лазерное отбеливание зубов

Прайс-лист и кредитные программы. Медицинские услуги на дому.

implant-nn.ru