• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Леди > 06/10 > Відсутність перерви на обід призводить до сумних наслідків

Відсутність перерви на обід призводить до сумних наслідків

16.06.2010 01:08 Здоров'я

altВчені провели опитування, в ході якого з'ясували, що третина опитаних не може викроїти на роботі навіть півгодини, щоб пообідати, не кажучи вже про відпочинок. Гублять здоров'я трудоголіків і такі негарні звички, як довга робота в одному і тому ж положенні, а також небажання брати лікарняний у разі нездужання або стресу. Результат: тривалі або хронічні болі в спині, ожиріння, депресії, захворювання серця та інсульти.

На думку фахівців, через перевантаження і відсутність перерв розплачуються не тільки працівники, а й роботодавці: перші погіршують здоров `я, а другі недоотримують або втрачають прибутки через зниження продуктивності праці підлеглих.

Дослідники попереджають, що трудоголіки частіше за інших схильні до фізичного нездужання і психічних розладів. Їх життя - постійний стрес, організм хронічно не отримує перепочинку. Крім синдрому вигорання, хронічної втоми і різних неврозів, у людини, яка проводить весь вільний час в роботі, зазвичай знаходять проблеми зі спиною, шлунком, судинами, серцем і ще цілу купу захворювань.

Светильники оптом

Условия работы. Адрес магазина.

interno-luce.ru

Механический блокиратор капота

Автосервисный центр. Интернет-магазин.

elauto-spb.ru