• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Леди > 06/10 > Уряд дозволив згодувати "Таміфлю" хворим не тільки на грип

Уряд дозволив згодувати "Таміфлю" хворим не тільки на грип

14.06.2010 13:20 Здоров'я

altУряд вирішив дозволити використання ліків, закуплених у 2009 році для боротьби з епідемією грипу, для допомоги людям, у яких є "інші захворювання".

З пропозицією такого використання ліків та обладнання, які були закуплені за держкошти в 2009 році, виступило Міністерство охорони здоров'я.

В урядовому розпорядженні зазначається, що зазначені ліки та інші медичні вироби можуть використовуватися у порядку, затвердженому Міністерством охорони здоров'я за погодженням з Міністерством фінансів і економіки.

У 2009 році серед інших ліків для боротьби зі свинячим грипом Україна закупила 44 тисячі 128 упаковок "Таміфлю", який нібито є єдиним ефективним засобом у боротьбі з цим видом захворювання. На це з державних коштів витратили 1176000 128 гривень.

Пізніше Всесвітню організацію охорони здоров'я запідозрили в корупційних зв'язках з компаніями-виробниками вакцини проти свинячого грипу.

Кілька днів тому комісія з охорони здоров'я ПАРЄ звинуватила Всесвітню організацію охорони здоров'я в необгрунтованому роздуванні паніки навколо грипу AH1N1.

Печать плакатов прайс

Услуги копировального центра. Контактная информация.

print.reklamy.ru