Леди: питание, красота, здоровье

Рецепты, советы, новости, статьи

Леди > 07/10 > В Ізраїлі заборонені компоненти таблеток "Хагігат"

В Ізраїлі заборонені компоненти таблеток "Хагігат"

altВ Ізраїлі парламентська комісія з охорони здоров'я внесла до списку заборонених до розповсюдження наркотичних речовин чотири основних компоненти таблеток "Хагігат", що користуються великим попитом у молоді.

Отже, згідно  внесеної поправки до закону про обіг нарковмісних речовин, серед заборонених речовин тепер значаться катінон, метакатінон, амфетамін і метаамфетамін. Відповідно, всі лікарські та інші засоби, крім таблеток "Хагігат", що мають дані речовини у своєму складі, потрапляють під заборону.

З метою контролю над дотриманням нової поправки до закону про заборону на розповсюдження і вживання вищеназваних речовин міністерство юстиції, міністерство охорони здоров'я і міністерство внутрішньої безпеки планують розробити низку заходів.

Варто відзначити, таблетки "Хагігат" з'явилися на внутрішньому ринку Ізраїлю декілька років тому. Виготовляються вони на основі рослини Кат едуліс, що містить катінон і Катін, природні алкалоїди, які надають психостимулюючу дію, подібно ефедрину і амфетаміну.

Спонсор Современная молодежь становится с каждым годом всё находчивей, и придумывает тысячи способов, чтобы как-то обвести то ли государство, то ли других лиц, то ли самих себя. Это касается не только таблеток с содержанием запрещенных веществ. Но также, например, и любителей бесплатно развлечься, поесть и даже "прикупить". Чтобы такого рода случаев не происходило, придумали бумажные браслеты. Их можно использовать на недолговременных мероприятиях, скажем, на дискотеке, выставке, концерте и т.д.

Разместить материал на своем блоге или форуме

Чтобы разместить материал, скопируйте текст ниже
и вставьте в ваш блог или форум.

Как это будет выглядеть:

В Ізраїлі заборонені компоненти таблеток "Хагігат"
В Ізраїлі парламентська комісія з охорони здоров'я внесла до списку заборонених до розповсюдження наркотичних речовин чотири основних компоненти таблеток...