65-річному Майклу Дугласу, відомому акторові та його дружині актрисі Кетрін Зети-Джонс, належить пройти восьмитижневий курс променевої і хіміотерапії. У нього був знайдений рак горла. Незважаючи на страшний діагноз, Майкл Дуглас не впадає у відчай і налаштований дуже позитивно.
Відомо, що в минулому актор багато курив. Незважаючи на те, що в останні роки він залишив шкідливу звичку, наслідки для здоров'я, можливо, виявилися більш серйозними, ніж будь-хто припускав. Доведено: серед факторів, що сприяють розвитку раку горла, на першому місці стоїть саме паління.
Тютюновий дим містить величезну кількість токсичних і канцерогенних речовин. Він подразнює слизову оболонку, пошкоджує її, призводить до формування пухлини. А якщо людина ще вживає алкоголь, то ризик виникнення пухлини збільшується вдвічі.
За словами актора, цей страшний діагноз став ще одним ударом, адже рік був не надто вдалим в особистому плані. Так, його сина від першого шлюбу Кемерона у квітні засудили за торгівлю наркотиками. Тепер Майкл Дуглас заявляє про те, що він повністю переглянув свої цінності і пріоритети в житті. "Мій шлюб і сім'я стоять на першому місці по відношенню до кар'єри. Я дуже дорожу часом, проведеним з близькими", - підкреслює він.
Игровая площадка, афиша фильмов. Материалы текущего номера.
kuchadrov.ru